Asistenta sociala aplicata. Tehnici de cercetare si modele de interventie - Antonio SANDU Editura Științifică Lumen Libraria Virtuala LUMEN

ISBN 9789731663432
EAN/SKU: 423

Ambalaj unitar: 1 buc
Pachet 1 buc.
838 vizualizari
Disponibilitate:
Grabeste-te! Mai sunt doar 10 buc. in stoc


Pret vechi:
48.78 Lei
Doar 44.35 Lei
Include 5.00% TVA
Selecteaza cantitatea
 

Volumul de fata îsi propune o incursiune în cateva tehnici esentiale ale practicii asistentei sociale.
Folosind argumente ale epistemologiei sociale, autorul introduce o prezentare a lucrului de caz si aduce în atentie aspecte importante ale consilierii în asistenta sociala.
Cititorul este provocat sa exploreze aspectele metodologice ale consilierii si este îndemnat sa exerseze utilizarea tehnicilor NLP în cadrul interviului nondirectiv capabil de a conduce la o schimbare axata pe punctele tari ale clientului.
Punerea în relatie a principalelor profesiuni utilizate în munca asistentiala creeaza contextul complex de abordare inter si multidisciplinara a practicii asistentei sociale, recunoscand aspectul de granita al disciplinei. (Autorul)


MASS MEDIA SI SOCIAL MEDIA


ANTONIO SANDU - PUBLICAREA STIINTIFICA IN ASISTENTA SOCIALA


Prelegere sustinuta de Prof.
Dr.
Antonio Sandu in cadrul primei Editii a Scolii de Vara in Asistenta Sociala - Iasi, Manastirea Hadambu, 31 august - 1 septembrie 2018, organizatori: CNASR - sucursala teritoriala Iasi, Facultatea de Teologie - Asistenta Sociala Al.
I .
Cuza Iasi , parteneri: Editura Științifică Lumen Autorul opineaza ca asistenta sociala ca profesiune trans-disciplinara ar trebui sa fie inteleasa intr-o noua cheie epistemologica....

[embed]mgRG8gqzWdM[/embed]

DESPRE AUTOR


LUMEN Libraria Virtuala Stiintifica Asistenta sociala aplicata. Tehnici de cercetare si modele de interventie

PROF UNIV.
DR.
HABIL. ANTONIO SANDU este cercetător coordonator al Centrului de Cercetări Socio-Umane LUMEN, cadru didactic în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, coordonator de doctorate în cadrul Școlii Doctorale de Sociologie a Universității din Oradea, directorul Editurii LUMEN şi preşedintele Asociaţiei LUMEN, autor, coautor sau coordonator a peste 40 de volume şi autor sau coautor a peste 150 de articole ştiinţifice în domeniul sociologiei, filosofiei, justiției restaurative, eticii aplicate, asistenței sociale etc.
Contribuția originală a activității științifice a autorului pornește de la construcția socială a realității și construcționismului social, așa cum se prezintă acestea din perspectivă semiologică.
Prof.
Antonio Sandu analizează construcția socială a realității dezvoltând propria versiune a construcționismului social, care operează la intersecția dintre paradigma constructivistă și teoria acțiunii comunicative.

Vezi detalii...

Info Transport - Click pentru detalii