Caietul educatorului specializat Editura Științifică Lumen Libraria Virtuala LUMEN

ISBN 9738592259
EAN/SKU: ISBN 9738592259
Lansat la Iasi, 2002
Ștefan Cojocaru ( Coord. ), Pintilie Penciuc
Editura Științifică Lumen
Vezi si pe EdituraLumen.ro, Google, Google, Amazon, eMag, Elefant.ro, LOC.Gov

430 pagini
Romana
Tiparit - Brosat - tiparit Alb Negru
Ambalaj unitar: 1 buc
Pachet 1 buc.
17443 vizualizari

×

Din pacate, acest produs nu mai face parte din oferta Libraria virtuala LUMEN


 

Caietul educatorului specializat
Caietul educatorului specializat reprezinta un instrument de lucru pentru personalul care lucreaza in centrele de plasament.
Totodata, acest caiet, mergand pe linia trasata de Autortatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie, se constituie ca un sprijin acordat celor care se ocupa de educatia copiilor si tinerilor din aceste centre, in scopul eficientizarii activitatii educative.
Pe langa cele 10 ghiduri de observare si monitorizare a copilului (pentru fiecare copil din grupa) , caietul cuprinde si unele repere deontologice in activitatea educatorului specializat gandite in lumina legislatiei nationale si internationale din domeniul protectiei copilului.
Completarea fiselor nu reprezinta un scop in sine, ci doar o etapa deosebit de importanta in conceperea si desfasurarea proiectelor pedagogice individualizate, atat de necesare pentru dezvoltarea armonioasa a copilului/ tanarului, asigurandu-i fiecaruia sanse maxime pentru o buna integrare sociala.
Nu trebuie sa uitam ca schimbarea unui sistem nu inseamna distrugerea celui vechi, ci re-structurarea lui prin re­dimensionarea elementelor componente, re-distribuirea unor functii si reducerea disfunctionalitatilor.
Dar orice schimbare a sistemului genereaza modificari ale rolurilor si statusurilor sociale ale vechii structuri, obligata sa cedeze in favoarea permanentei innoiri si transformari.
De aceea, putem spune ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi.
Prin menirea sa, Educatorul este si va fi un permanent agent al schimbarii.
Editura Lumen

Info Transport - Click pentru detalii