Particularitățile creării și aplicării de către state a normelor de drept internațional public Editura Științifică Lumen Libraria Virtuala LUMEN

LIB00011507

Ambalaj unitar: 1 kg
Pachet 6 buc.
714 vizualizari
Disponibilitate:
Grabeste-te! Mai sunt doar 5 buc. in stoc


Pret vechi:
53.60 Lei
Doar 53.60 Lei
Include 5.00% TVA
Selecteaza cantitatea
 

Semnificaţia teoretică a lucrării este determinată de întâietatea şi complexitatea studiului realizat la subiectul participării exclusive a statelor în procesul de creare şi aplicare a normelor de drept internaţional, în teză fiind abordate cele mai relevante opinii şi concepţii expuse în doctrina autohtonă şi cea străină.
Valoarea aplicativă: Considerăm că această lucrare va prezenta un suport pentru cercetările ulterioare şi pentru formularea de noi teorii privind rolul pe care ar trebui să-l aibă statele în aplicarea şi respectarea acestor norme în condiţiile schimbărilor permanente ale configuraţiei ordinii juridice internaţionale.
Implementarea rezultatelor ştiinţifice. Rezultatele cercetărilor din cadrul prezentei lucrări şi concluziile reprezintă o bază pentru elaborarea recomandărilor şi acţiunilor practice ale societăţii ştiinţifice şi organismelor internaţionale în gestionarea relaţiilor internaţionale şi asigurarea cooperării internaţionale. Din aceste considerente, lucrarea îşi identifică potenţialul cititor în rândurile studenţilor, masteranzilor, doctoranzilor, dar şi a practicienilor.  (Autoarea)

Info Transport - Click pentru detalii