Stabilitate si conflict in cuplul contemporan - Iulian APOSTU, Cristina Andreea IACOB, Maria Adriana IORDACHE Editura Științifică Lumen Libraria Virtuala LUMEN

ISBN 9789731664644
Lansat la 2017
, ,
Editura Științifică Lumen
Vezi si pe EdituraLumen.ro, Google, Google, Amazon, eMag, Elefant.ro, LOC.Gov

188 pagini
Romana
Tiparit - Brosat - tiparit Alb Negru
Ambalaj unitar: 1 buc
Pachet 1 buc.
296 vizualizari
Disponibilitate:
Grabeste-te! Mai sunt doar 11 buc. in stoc


Pret vechi:
46.62 Lei
Doar 46.62 Lei
Include 5.00% TVA
 

Provocarile sociale ale contemporaneitatii tind sa influenteze toate subsistemele si poate, in primul rand pe cel familial.
Astfel, de la spatiul traditional si pana la tendintele post-modernitatii, familia a cunoscut o diversitate de modalitati de a fi.
Tendintele individualismului conjugal afecteaza din ce in ce mai mult solidaritatea cuplului marital, modalitatea prin care individul reuseste sa-l incorporeze pe celalalt in sine.
In acest sens, cartea isi propune sa investigheze in detaliu cauzele care au contribuit la transformarea cuplului conjugal pentru ne putea forma o opinie cat mai clara asupra tendintelor si provocarilor noi cu privire la conjugalitate.
Importanta acestui studiu deriva din faptul ca prin identificarea diferentelor de mentalitate de la un sistem conjugal la altul cu privire la institutia casatoriei si la modul de indeplinire a functiilor in cuplul marital, se pot evidentia mai bine orientarile diferite ale tinerilor in ceea ce priveste asumarea si indeplinirea functiilor, dar si modalitatea in care o potentiala coabitare cu familiile de origine pot fi sau nu functionale. (Lect.
univ.
dr.
Iulian APOSTU)

Info Transport - Click pentru detalii